OM WHATSUPDOG

IDÉER PÅ SCARFS? 

Vi tar gärna emot förslag på scarfs och andra tankar och idéer, hjälp oss sprida detta och hjälp oss att utvecklas! 

IDÉN. . . 

Vi fick idén till whatsupdog efter vårt första  år som hundägare med vår valp Wilbur. Han är ett underbart energiknippe som älskar att leka, men han har tyvärr vid flera tillfällen varit skadad och sjuk och inte kunnat träffa andra hundar. Det har varit en utmaning att vid varje hundmöte lyckas kommunicera detta i tid. Vi ville hitta ett bra sätt att markera att Wilbur tyvärr inte kunde leka med andra hundar, och insåg att många vänner och hundkompisar skulle behöva detsamma vid exempelvis löp eller när kennelhostan slår till.

 

Idag erbjuder vi scarfs två klara signalfärger i rött och rosa med olika texter. De kommunicerar till andra hundägare att hålla avstånd när din hund tyvärr inte får träffa och interagera med andra hundar. Vi har även tagit fram en svart "training" för mer alldagliga situationer där man vill träna hunden och hålla fokus i offentliga miljöer. 

 

Hjälp oss sprida kunskapen om scarfarna vidare genom att dela i sociala medier, gärna hashtag #whatsupdog, #whatsupdog.se och #whatsupdogscarf  och kom gärna med förslag på nya scarfs i fältet nedan! 

VISION

En tydligt alarmerande och igenkännande scarf-design som signalerar "att hålla avstånd" som på sikt kommer minska smitta, skador, oro och irritation i hundägarens vardag. Och att hundägare hjälper oss att sprida den så vi kan hålla nere pris och göra den tillgänglig för alla som behöver denna signal. 

OM MIG

Jag är 28 år och har en dröm om att starta företag som kan hjälpa andra i både stor och liten skala, detta är mitt första försök. Vi skaffade Wilbur i våras som vår första egna hund, och har båda växt upp med hundar som vi hoppas är vana nog att lära upp Wilbur till att bli världens gosigaste jakthund på sikt. 

KONTAKT

Email

Telefon

+46 728 53 80 51

Adress 

Centrala Stockholm

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon